Rreth Nesh

Grupi jone Catering & Friends punon me te gjitha forcat per paraqitjen dhe pregaatitjen dinjitoze te ushqimit ditor per klientet. Te gjitha ushqimet tona jane te pergatitura ne baze te pasqyres se dietave dhe ne baze te grupmoshave per femije dhe per te rritur. Perimet, frutat, mishi dhe alimentet e tjera jane te gjitha te fresketa dhe me kualitet.

Cdo ushqim eshte i pergatitur ne baze te pasqyres se dietave, te cilat variojne nga 1400 - 2200 kilokalori, te studiuara nga mjeke specialiste endrokinologe. Te gjitha llojet e supave jane ne forme kremi.
 
© 2016. Te gjitha te drejtat e rezervuara lartistcatering.com